Disclaimer en colofon

Restaurant Ketje's Mix besteedt veel aandacht en zorg aan de website. Desondanks aanvaardt Restaurant Ketje's Mix geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke het gevolg is van het gebruik van deze website. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Op de vormgeving, het gebruikte tekst- en beeldmateriaal op deze website rust copyright. Dupliceren, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Restaurant Ketje's Mix is niet geoorloofd.

Over deze website

De website van Restaurant Ketje's Mix maakt gebruik van technieken die ervoor zorgen dat de website toegankelijk is voor alle webbrowsers die HTML ondersteunen.

Problemen met de website?

Als u problemen ondervindt met het uiterlijk van de website van Restaurant Ketje's Mix, dan is de kans groot dat uw browser CSS niet of onvoldoende ondersteunt. CSS is een internet-technologie die het visuele gedeelte van een website gescheiden houdt van de technische structuur. Dit heeft tot doel de toegankelijkheid te vergroten en het onderhoud te vergemakkelijken. Op deze website wordt veelvuldig gebruik gemaakt van CSS.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website wordt verondersteld dat u over een recente browser beschikt. Onderstaand treft u een lijst van gratis browsers die de meest recente technologie ondersteunen.

In het geval u andere problemen ondervindt met deze website of een opmerkingen wilt achterlaten, kunt u een bericht zenden aan de ontwerper van deze website: info@cubique.nl.

Ontwerp en realisatie

De website van Restaurant Ketje's Mix is ontworpen en gerealiseerd door Cubique Webdesign Den Haag.

Bezoek ons op Kijkduin

Ketje's Mix
Deltaplein 613
2554 GJ Den Haag
070 - 3238762

Onze openingstijden

ma tm vr van 09.00 tot 17.30 uur
za en zo van 09.00 tot 20.00 uur

 

25 en 26 december gesloten

1 januari gesloten


Broodje van de maand

.

.

Proef de sfeer

The place to be in Kijkduin!